"Цей дикий модний сучасний неоновий демон, укладений в тіло двометрової трикотажної анаконди, став для мене головним відкриттям мого короткого життя!", - таку заяву чи то всерйоз, чи то жартома, зробив російський комік Олександр Гудков.

Хвалебну оду, з детальними описами всіх переваг і "сили" представника російської поп-естради, харизматичний учасник російського шоу Comedy Woman опублікував у своєму Instagram-акаунті, супроводивши фото самого Кіркорова. Для того, щоб найбільш чітко продемонструвати публіці своє захоплення Кіркоровим, Гудков вибрав не звичайне фото співака, а зі світловим німбом над його головою.

Олександр Гудков

"Я ще не зустрічав людську субстанцію, по горло заповнену самоіронією, повним розумінням себе, своєї ролі, що від неї зараз і кому конкретно потрібно, абсолютним контролем над оточуючим його світом, і саме унікальне, ясновидінням ситуації на вісім кроків вперед! Клянуся, Філіп – це Ванга, тільки дуже довга!", - так описав співака гуморист.

Як виявилося, хвалебна ода була написана не просто так. В кінці свого опусу Олександр Гудков відзначив і новий хіт Кіркорова і Баскова під назвою "Ібіца". Тому цілком логічно припустити, що це чергова оригінальна, а може і не дуже, акція.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники самого Гудкова, як вже слід було очікувати, розділилися на два табори. Одні позитивно сприйняли думки кумира: "Шедевральний і помпезний лексикон", "Ох, яке освідчення в коханні". Інші ж прагнули максимально передати своє невдоволення: "Ібіца – це люте лайно!", "Ви це все серйозно пишете? Чи так жорстко жартуєте? Це ж дно, саме дно куди міг опуститися ваш естрадний бомонд", "Гудок, ну треба ж було так впасти. Сраколизання старіючих неврастеників, мда... сподіваюся, схаменешся. Відписка", - написали незадоволені прихильники гумориста.

Філіп Кіркоров

Нагадаємо, Лорак і Кіркоров виконали божевільний "танець восьминога", в мережі ставлять діагнози.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак з Кіркоровим зловили прихід на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак кинула виклик Пугачовій і зганьбилася.