Скандальна українська співачка, екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Седокова, приголомшила підписників новим вкрай відвертим фото.

Відповідний знімок артиска опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фотографії Седокова відпочиває на балконі разом з екс-учасником гурту "Гриби" Києвстонером.

Співачка прийняла відверту позу, виставивши напоказ голі величезні сідниці. Непристойно роздягнену Ганну, на знімку, ніжно обіймає за талію Києвстонер.

Анна Сєдокова та Києвстонер
Анна Сєдокова та Києвстонер

"Щастя любить тишу ... Спасибі, що був зі мною. Скоро", - написала Седокова, додавши хештег #шантарам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Багато шанувальників в коментарях писали, що очевидно артистка закрутила нову інтрижку - на цей раз з відомим репером. Голий зад Седокової вже нікого не порадував - фанати співачки в черговий раз розчарувалися.

"Я зрозуміти не можу, що вона свою дупу скрізь постить! Це, що, товар лицем, чи що?" "Під Пердашьян косить" "Ці сраки дістали не кажіть" "А молочна все прищавий зад в камеру тицяє. Мужики, ви вже змилуйтеся хто-небудь... Стільки біоматеріалу щодня за диван і на штору зливаєте, а могли б допомогти народити" "Так їй біоматеріал від багатого потрібен, інакше з кого потім аліменти просити" передплатники

Анна Сєдокова та Києвстонер
Анна Сєдокова та Києвстонер

Нагадаємо, співачка Анна Седокова, яка народила трьох дітей від різних чоловіків, розповіла, чому ніяк не може влаштувати своє особисте життя. Про це вона розповіла в інтерв'ю для російського видання.

"Проводячи роботу над помилками, ось що я зрозуміла: всі проблеми родом з дитинства. Свою модель поведінки ми беремо від батьків, а мої весь час сварилися і розлучилися. Саме тому я все життя шукала в чоловіках турботу, тобто батька, якого у мене не було. у мене в голові немає такої картини: мама і тато мене обнімають."

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку. Реакція фоловерів була дуже неоднозначною, проте художник точно вдалося привернути увагу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Седокова виклала селфи в дзеркалі і зізналася, що поїхала з порожніми валізами, адже не хотіла тягти минуле і намагалася про що забути.