Днями популярна співачка Тейлор Свіфт шокувала несподіваною новиною. У мережі з'явилася інформація про те, що Свіфт може отримати непоганий прибуток за будинок, який купила на один мільйон дешевше в 2012 році.

Майно співачки представляє собою одноповерхову будівлю площею в 2950 квадратних метрів, яка має 4 спальні і 5 ванних кімнат.

Тейлор Свіфт

Також біля будинку знаходиться великий басейн і прекрасний винний льох. Така велика кількість кімнат дозволяє приймати велику кількість гостей без особливого сорому і клопоту.

будинок

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Будинок повністю оснащений технікою, включаючи простору кухню, а винний льох вміщує до 1000 пляшок.

Сама будівля знаходиться у продажу ще з весни 2018 року, але початкова ціна становила 3 ​​мільйони доларів. Через деякий час через низький попит Тейлор Свіфт довелося знизити ціну до 2,7 мільйонів. Але Свіфт не засмучується, адже втрата будинку в Беверлі-Хіллз не стане для співачки серйозною, оскільки у неї є інша нерухомість в США і Британії.

Тейлор Свіфт

Можливо, причиною продажу будинку стало бажання придбати будинок в північній частині Лондона за 39 мільйонів доларів, щоб бути ближче до свого коханого.

До слова, комп'ютерний бот сервісу з пошуку інтернет- і тв-провайдерів вивчив творчість популярної американської співачки, рекордсменки YouTube Тейлор Свіфт та створив подібний хіт, який ймовірно переплюне оригінал.

На сайті CableTV.com порахували, що фанати занудьгували за новими релізами, так як останній альбом Тейлор Свіфт випустила понад рік тому. Експерти показали нейромережі 50 пісень співачки і попросили згенерувати нову. У підсумку ІІ написав ліричну композицію The Last Word ("Останнє слово"), що розповідає про любов.

Тейлор Свіфт

Фанати Свіфт помітили, що роботу вдалося досить точно передати стиль поп-зірки. У згенерованих рядках зустрічається як гумор ("Вона всюди, як Ісус"), так і чуттєвість ("Я ношу твою футболку днем і люблю тебе всю ніч").

Тейлор Свіфт

Творці нейромережі показали Тейлор свою пісню в Twitter, але співачка поки ніяк не відреагувала на це. У CableTV.com висловили надію, що поп-зірці сподобається, і пожартували, що вона не буде з ними судитися.

Нагадаємо, зі знаменитою американською співачки Тейлор Свіфт стався конфуз під час її виступу на концерті в Нью-Джерсі.

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно мережу сколихнуло нове фото скандальної Даші Астаф'євої, яке вона розмістила на своєму Instagram-канал.

Також Znaj.ua писав про те, що у соцмережі Instagram уважні фанати російської телеведучої та співачки Ольги Бузової присоромили її на всю країну. Цього разу приводом для скандалу стало вбрання зірки, яке здалось підписникам дещо підозрілим.