Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Знаменитість не перестає рекламувати новий заміський клуб, який побудували недалеко від її житла. Так, артистка прийшла в спортзал на пуантах, а замість занять на тренажерах вирішила посидіти на шпагаті.

"Після репетиції так приємно потягнутися в чистому, затишному і просторому залі клубу «Золотий лев»👍🏼 @goldenlion.club Я люблю таке вечірній усамітнення.😊 А ви підтримуєте розтяжку?🐒💃🏼 😉 Як це зробити покажу пізніше.😉", - похвалилася Волочкова. Фолловери ж не змогли пройти повз дивного кадру: "по швах не лопни!!", "Нічого нового, по 10 колу одне і теж", "Бойова подруга готується до нової Туреччини😂", "А більше ви нічого не вмієте?))))", "Не перший раз клуб рекламуєш, а клуб порожній....погано працюєш...", "Ага, після репетиції. Ти про що Вася? Хто займається з таким набалдашником на шиї? Знову брехня. Йди вже краще накотити.", "Як завжди-п@да навстіж.", "Єдиний життєвий навик і вміння - ноги розсовувати 🙄. Нудота, сірість, обмеженість...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: квітчастий і з глибоким декольте. А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Тож вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще