Не так давно в оточенні співачки Брітні Спірс почали ширитися чутки: мовляв, вони розійшлися із спортсменом Семом Асгарі. Та нещодавно любителька епатажу вирішила промовисто пояснити всім – у них все гаразд.


В Instagram вона опублікувала кілька знімків, які показують суцільну ідилію.

Сем Асгарі  та Брітні Спірс
Сем Асгарі та Брітні Спірс

Щоправда, Брітні тут виглядає старше за свого обранця, але це її мало хвилює. До речі, мало хто знає, але саме цей красень кілька років тому страждав від ожиріння:

Сем Асгарі  та Брітні Спірс
Сем Асгарі та Брітні Спірс

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Все почалося з того, що мене вигнали зі студентського футбольної команди. Я перестав тренуватися, а оскільки в той час харчувався зовсім неправильно, то почав швидко товстіти. Дивуватися цьому не доводиться, адже я харчувався тоді майже що одними вуглеводами: снідав чіпсами і вживав в основному фаст-фуд, а проміжках поїдав багато солодощів і запивав їх газованою водою з неабиякою кількістю цукру. Коли одного разу я встав на ваги і виявив, що важу вже 130 кілограмів, то зрозумів, що треба щось робити, інакше це скінчиться погано ….", - згадував він.

Сем Асгарі  та Брітні Спірс
Сем Асгарі та Брітні Спірс


З цього і почалася така жорстка дієта, спорт ну і звісно – новий образ для компаньйона Спірс готовий. На момент зустрічі зі співачкою він скинув (тільки вдумайтеся в це) аж 45 кілограмів. Мабуть, саме така цілеспрямованість і впертість підкорили зірку поп-музики.

Сем Асгарі
Сем Асгарі


Дивіться: Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe


Нагадаємо, Каменських вразила фанатів новим образом.
Як повідомляв Знай.ua, зірка "Секс у великому місті" отримала позов до суду.
Також Знай.ua писав, Кардашьян покрила зуби золотом.