Відомий радянський і російські співак Валерій Леонтьєв прибув у Сочі на фестиваль "Нова хвиля", однак, у артиста так і не вийшло вийти на сцену. У зірки виявили неприємну хворобу.

Лікарі поставили співакові діагноз - пневмонія. Так, Валерій Леонтьєв опинився на лікарняному ліжку, і затримався там на кілька днів. Про це стало відомо завдяки концертному директору Валерія Леонтьєва Борису Чигиреву.

Валерій Якович Леонтьєв

"Пневмонія у Валерія Яковича визначилася набагато раніше ніж ми приїхали на "Нову хвилю". Але почував він себе більш-менш нормально, тому вирішив відпрацювати виступ на конкурсі", - розповів Борис Чигирев.

"Як тільки ми приїхали в Сочі, Валерію Яковичу стало погано. Ми викликали "швидку", вона, як і московські лікарі, визначила пневмонію зі словами: "Артист хворий, йому треба лікуватися!" Медики лікували його крапельницями. Валерій Якович перед закриттям конкурсу відчув себе краще, тому вирішив, що зможе виступити в фінальний день "Нової хвилі". Але вранці йому стало трохи гірше, тому ми зателефонували Ігорю Яковичу Крутому і все йому розповіли. Крутий сказав: "Його треба поберегти. Не треба ризикувати! Все-таки у вас скоро гастрольний тур. Якщо хочете Валеру зберегти, дайте йому відлежатися". 11 вересня Валерію Яковичу стало краще: ми відпрацювали концерт в Сочі і далі поїхали в тур. Вже виступили в Лазаревському, завтра у нас Геленджик, післязавтра Анапа. Зараз Валерій Якович нормально себе почуває. Лікарі нас відпустили.", - додав подробиць Чигирев.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Валерій Якович Леонтьєв

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на популярному щорічному конкурсі "Нова хвиля" сталася НП: відомому співакові Валерію Леонтьєву довелося терміново викликати швидку допомогу. Медики прописали 69-річному артистові постільний режим: з запаленням легенів жартувати не варто.

Варто нагадати, що 69-річний радянський, російський співак, автор пісень, актор Валерій Якович Леонтьєв не вийде на сцену фестивалю "Нова хвиля". Співак спішно скасовує відразу кілька виступів в Сочі з причини захворювання.

Нагадаємо, українські запроданці влаштували тисняву за можливість ощасливити Путіна.

Як повідомляв Знай.uа мережу шокувало свіже фото Валентина Гафта.

Знай.uа писав, Валерій Леонтьєв відмовився від Росії, він знайшов дещо краще.