Відома українська виконавиця Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, вкотре засмутила прихильників траурним висячим образом, який максимально підкреслив її, як уже зазначили, нездорову худорлявість.

Відповідний знімок Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Настя Каменських
Настя Каменських

На фотографії співачка відображена в чорній сукні, поверх якої одягла жакет такого ж кольору. Образ співачки підкреслили черевики в тон наряду.

Підписники Каменських злякалися зовнішнього вигляду виконавиці. У коментарях під фото вони благали Настю припинити худнути. Також багато користувачів зазначили, що наряд артистці зовсім не личить.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Настя Каменських
Настя Каменських

michael.mib сумне видовище. У Анджеліни Джолі теж все починалося з невинного схуднення і у що вона перетворилася?! yelena_strannitsa Одяг поміняти, висить гнітюче чорне marish_ivan Та це вже перебір. На алкашку схожа. Треба терміново трохи набрати вагу. artem198906 Щось страшненький прикид. Тобі не до лиця,дуже старить. umari.cortega1977 Не одягайте більше довге й чорне. передплатники

Нагадаємо, про те відомий продюсер Потап і співачка Настя Каменських перебувають у романтичних стосунках ходять чутки вже давно. Нещодавно пару помітили нібито відпочиваючими разом. І Настя і Потап публікували яскраві фото з Позітано, Італія.

Тепер для шанувальників знаменитого екс-дуету з'явився ще один привід для обговорень: Настю і Потапа помітили обіймались на вечірці з нагоди дня народження української ведучої Каті Осадчої. На відео можна помітити, як Потап ніжно обіймає Каменських. Але після того, як артист побачив камеру, він швидко відсторонився від Насті.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" днями популярна співачка Настя Каменських виклала у своєму Instagram-каналі чергове фото з Потапом, що, звичайно, відразу викликало безліч питань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Каменських побувала в одному з київських ресторанів, де зробила кілька селфи в дзеркалі. Фанати почали дивуватися, адже артистка навіщо-то засунула в рот пальці.