У Києві на форумі "YES" виступив лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Саме там йому вкотре поставили серйозне питання: чи піде у президенти?


Вакарчук про політику

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук


У відповідь музикант пообіцяв – зовсім скоро озвучить плани на майбутнє цілком конкретно, але додав: миритися із тим, що відбувається, не готовий. Політики продовжують красти гроші народу, при цьому прикриваючись "добрими намірами":

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я часто чую від політиків слова про те, що музиканти повинні співати, а політикою повинні займатися політики. 27 років ці політики займаються політикою. І що ми бачимо? Що роблять політики? Крадуть. Перекладаючи на нормальну мову, їхній лозунг мав би бути таким: нехай музиканти співають, а ми будемо продовжувати красти. Ви готові миритися з такою ситуацією? Я не готовий. Що мені в такій ситуації залишається робити?", ", - зазначив співак.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук


Вакарчук не приховує, що усвідомлює, як розгортатимуться події після повернення у політику – він знову опиниться під прицілом загальної уваги і люди слідкуватимуть за кожним кроком артиста:

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Це найлегша частина із того, що тобі треба зробити, якщо ти хочеш бути політиком, хоч мені це слово не подобається. Якщо ти не готовий до цього, то не варто навіть приходити і сідати в це крісло. Я – готовий. Ті люди, яким довіряє суспільно, мають взяти владу в свої руки. Я вірю, що лідери – це важлива річ. Люди – це велика цінність. Але важливо, хто стоїть за цими людьми. Люди, які стоять за мною мають відвагу, силу, яку не зупинити. І повірте, ми не зупинимося. Ми змінимо ці правила всюди, де потрібно їх змінити ", - сказав Вакарчук.


Дивіться: "27 років все було не так. Чому?" - виступ Святослава Вакарчука на форумі YES UKRAINE


Нагадаємо, Вакарчук розкрив справжні плани на Україну.
Як повідомляв Знай.ua, потужне звернення Вакарчука зворушило серце кожного українця.
Також Знай.ua писав, протеже Вакарчука зробила відверту заяву.