Легендарний король жахів, письменник Стівен Кінг назвав кращий на його думку фільм в історії кінематографа.

Стівен Кінг є одним з найбільш відомих і читаних письменників у світі. Він працює в жанрі жахів.

Його твори і фільми за мотивами книг широко відомі у всьому світі. Але незважаючи на це, автор культових жахів вибрав фільм іншого жанру.

"Хтось запитав мене вчора: Який фільм найкращий з тих, що ви дивилися?". Через ніч роздумів, в якій я насправді не потребував, я з упевненістю можу відповісти: Хрещений батько-2", - написав Кінг в Twitter.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Кримінальна сага сицилійської мафіозної сім'ї Корлеоне, розміщеній у Нью-Йорку. Екранізація однойменного роману Маріо Пьюзо, виданого в 1969 році.

Фільм "Хрещений батько-2" отримав одинадцять номінацій на "Оскар" і виграв у шести категоріях. Це був перший сиквел, який отримав нагороду за Кращий фільм, нагороду в категорії Найкращий режисер Френсіс Форд Коппола, Кращий актор другого плану - Роберт Де Ніро і кращий адаптований сценарій Френсіс Форд Коппола і Маріо Пьюзо.

У центрі драми представники нового покоління гангстерського клану — дона Корлеоне та його сина, для яких не існує моральних перешкод на шляху досягнення поставлених цілей.

Вони перетворюють мафію, побудовану по патріархальним, ще сицилійським законам, у вельми прагматичну, жорстку корпорацію, яка плавно інтегрується у великий бізнес Америки.

За словами Копполи, другий фільм не задумувався як продовження в голлівудському розумінні цього слова. Сценарій уявляв, як би другу частину роману. Це зробило вплив і на методи виробництва картини.

На зйомках використовувалася та ж апаратура, що і на першому "Хрещеному батьку", хоча в 1974 році вже з'явилися більш сучасні технології.

Нагадаємо, вперше на Венеціанському кінофестивалі, одному з трьох найбільших кінофорумів світу, вручена премія фільму виробництва України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з великою впевненістю можемо сказати про те, що любителям культового серіалу Twin Peaks ця новина доведеться по душі.

Також "Знай.uа" писав, довгоочікуваний трейлер картини "Балада Бастера Скраггса", знятий братами Коен, був опублікований стриминговым сервісом Netflix. Відомо, що новий фільм – це своєрідна добірка, яка складається з шести новел. Стрічка розповідає про життя в глухих містечках на Дикому Заході.