Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка обожнює публікувати в соцмережах безглузді фото в дивних позах, знову розлютила фанатів незрозумілим знімком.

Відповідне фото зірка опублікувала у своєму "Instagram".

На перший погляд знімок, як знімок. Деякі користувачі навіть відзначили, що від нього віє темплом і затишком. Волочкова лежить на софі, що стоїть на терасі, укрита бузковим пледом.

"Улюблене місце відпочинку Насті" підпис до фото

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Поза, яку зайняла балерина, викликала чимало питань - Волочкова лежить украй дивно і неприродно. Багато підписників відзначили той факт, що зірка аж надто багато відпочиває - третій місяць поспіль.

Шанувальники в коментарях поцікавилися, коли ж Анастасія нарешті вийде на роботу чи вона в даний час повністю безробітна.

І справді, життя Волочкової більше нагадує нескінченну сієсту. Зірка звикла собі ні в чому не відмовляти або, принаймні, намагається створити таке враження для інших.

У мережі за зіркою вже закріпилося прізвисько "Обломов російського балету". Багато фанатів порівнюють балерину з однойменним персонажем відомої книги російської літератури. Персонаж Ілля Обломов в книзі Івана Гончарова – це поміщик, який веде ледаче життя, не займається нічим, крім мріяння в ліжку і обжерливості.

Нагадаємо, знаменита російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати шанувальників. Цього разу вона показала фоловерам не поздовжній шпагат, як зазвичай, а напівоголене фото.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" користувачі мережі вже звикли до того, що кожне нове фото Анастасії Волочкової викликає бурю здивування, жаху і сміху. Нова публікація балерини не стала винятком.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що шикарну коштовність балерині ще влітку подарував коханий. Тепер він оновив кільце, прикрасивши його більш великими каменями. Анастасія Волочкова сприймає подарунки як своєрідне «винагорода» за роки, віддані балету.