Останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарнішої пари російського шоу-бізнесу. Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

Так, якщо раніше шлюб за розрахунком приписували молодшому на 27 років Галкіну, то тепер в мережі заговорили про те, що свою вигоду з цього союзу має саме примадонна. Шанувальники не вірять в любов і щасливий шлюб між Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Деякі стверджують, що співачка навмисно одружила на собі молодого артиста, щоб знову стати матір'ю.

Користувачі мережі стверджують, що багаторічний роман Алли Пугачової і Максима Галкіна є «холодним розрахунком» співачки. Відомо, що Алла Борисівна, ще будучи заміжньою за Філіпом Кіркоровим, мріяла про другу дитину і навіть проходила спеціальне лікування. Однак все було безуспішно.

Через кілька років «жінка, яка співає» вирішила використовувати молодого Максима Галкіна в своїх цілях, стверджують прихильники. Фанати також заявили, що Пугачова не любить свого молодого чоловіка, зате обожнює довгоочікуваних дітей – Гаррі і Лізу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше в мережі з'явилася інформація про те, що близнючки і зовсім не діти Пугачової. Російська співачка Алла Пугачова не може бути біологічною матір'ю близнюків Лізи і Гаррі. Експерти радять всім шанувальникам співачки вивчити медичний довідник і зіставити факти. Вони стверджують, що обидві дитини Алли Борисівни зовсім на неї не схожі, як, втім, і не схожі на Максима Галкіна.

За словами фахівців, коли у Пугачової з'явилися молодші діти, у всіх жінок у цьому віці вже настає клімакс, і яйцеклітини відсутні, і навіть той факт, що нібито співачка в молодості заморозила яйцеклітини, не витримує критики.

Нагадаємо, дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова з Галкіним оголосили, що "йдуть в реп".

Також портал "Знай.uа" писав, що Пугачова "вбила" кількох політиків, світу пред'явили докази.