Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новий пікантний образ, позуючи в облягаючому латексному вбранні з зухвалим вечірнім макіяжем. Фолловери ж помітили недобре: здається, артистка переборщила з розміром губ.

"#духарюсьнакамеру 😛", - підписала селфі Седокова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "красуня Анна ❣️АЛЕ... перебір і навіть вже не модно з такими губами .", "Ой, якась выльгарна... Ганнуся ви ж така ніжна... а образ на фото вийшов занадто кричущим", "У тебе губи на пів обличчя качка", "Ох і понагоняла собі там під губи .", "Аня ,хорош вже накачувати губки...перебір..Дуже вульгарно...", "Ну чим на вигляд не повія?))))", "Що з губами?!! Все так було добре у Вас, але губи... перебір...", "Оси 🐝 всьому виною", "Губи страх :) як гумова лялька з секс-шопу, причому дешева".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку. Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести. А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще