Ольга Бузова влипла в чергову історію. Російська популярна співачка і ведуча проекту "Дом-2" Ольга Бузова неабияк набралася в літаку.

Після чого чіплялася до пасажирів з пропозицією випити з нею. У Мережу потрапили вельми сумнівні кадри із зіркою. Як пишуть російські ЗМІ, пасажири лайнера були вражені дивною поведінкою колишньої дружини футболіста Дмитра Тарасова, яка явно була нетрезва.

Співачка пропонувала попутникам випити, однак коли отримала відмову, відповіла: "Всім спати!"

Цікаво, що разом з теледівою одним рейсом летіли і Анна Хилькевич з чоловіком Артуром. У Мережі з'явилися кадри, на яких Ольга Бузова, будучи в нетверезому стані, ходить по салону і пропонує іншим пасажирам приєднатися до веселощів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте ніхто з попутників співачки так і не виявив бажання взяти участі в імпровізованому шоу, яке Ольга Бузова влаштувала на борту літака.

Шанувальники припустили, що телеведуча знімає стрес алкоголем, намагаючись забути про проблеми в особистому житті. Знайшлися й ті, хто розкритикував теледіву за бешкет у літаку, зазначивши, що Ольга Бузова заважала іншим пасажирам в літаку, своїми поведінкою.

Думка користувачів з приводу поведінки артистки розділилося. "А що в цьому такого? Теж людина, вона ж не робила нічого поганого!" — писали одні шанувальники. "Мені здається, це нормальна поведінка. Вона завжди себе як ідіотка веде", — писали інші.

Піар-директор Ольги, Антон Богославський, вже встиг прокоментувати і виправдати дії співачки. Так він заявляє, що відео знято в січні, а Ольга не пристає до незнайомих людей, а спілкується з друзями. Артистка відлітала на зимові канікули разом з актрисою Анною Хилькевич, її чоловіком і їх маленькою дитиною.

Нагадаємо, у реаліті-шоу "Заміж за Бузову" ведуча "Дому-2" та співачка Ольга показала свій справжній характер. Навіть віддані фанати не схвалюють її зарозумілого поведінки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Бузова знялася для обкладинки Elle Girl у незвичному для себе образі. Шанувальники у відповідь звинуватили її у сатанізмі.

Також "Знай.uа" писав, користувачів мережі спантеличило нове фото російської співачки і ведучої "Дому-2" Ольги Бузової. На знімку, який було зроблено таємно, видно явно круглий живіт дівчини.