Відомий російський музикант-відеоблогер Enjoykin порадував своїх шанувальників новим шедевром. Так, Enjoykin на своєму каналі в YouTube виклав кліп "Брат".

Користувачі мережі відразу заявили, що композиція "пробирає до сліз" і має вийти в тренди відеосервісу.

Ролик Enjoykin — це трихвилинна історія, в якій підібрані кадри з фільмів "Брат" і "Брат-2" з Сергієм Бодровим у головній ролі.

"Все класно. І сюжет, і текст, і монтаж, і зведення, та й сама музика класна", — пишуть в коментарях до відеозапису.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Чесно скажу, це неймовірно зворушливе відео пам'яті Сергія Бодрова-молодшого порвало душу на шматки і довело до гірких ридань, так як всім серцем обожнюю цього красивого талановитого хлопця і ніколи не змирюся з його страшною безглуздою смертю", — подякували Enjoykin за кліп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний американський репер Eminem Маршалл Метерс на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп. Відомо, що нову відеороботу артист зняв на сингл Lucky You, яку записав спільно зі Joyner Lucas. Кліп дуже активно набирає перегляди.

Нагадаємо, що пісня Lucky you вийшла на нещодавньому альбомі виконавця, який має назву Kamikaze.

Успіх Маршалла став гідним прикладом для багатьох хіп-хоп-музикантів, і тепер Емінем випускає другий кліп з моментами релізу платівки. Все виразніше стає помітно повернення до колишнього стилю, а також дуже якісна кинематографичная картинка у відеороботі. Кліп Lucky You за першу добу подивилися 10 мільйонів разів, поставили 986 тисяч лайків і 14 тисяч дизлайків.

Варто нагадати, що, як відомо, конкуренція на російській поп-сцені дуже висока. Тому Кіркоров вирішив приступити до рішучих дій. Нещодавно Тіматі разом з Єгором Крідом вирішили, що їм вдасться заробити золоті гори на Філіпі Кіркорові.

Багато користувачів вважали, що "Ібіца" - це останнє, на що здатний поп-король, але не минуло й тижня, як він довів усім зворотне. Його спільна робота з лейблом Black Star вилилася в новий хіт "Колір настрою чорний".

Нагадаємо, Винник змусив Потапа вивчити українську, і справа не у вовчицях.

Як повідомляв Знай.uа Кіркоров змінив колір настрою, набив татуювання і почав варити мет: відео.

Знай.uа писав, популярного американського репера жорстко побили в Москві.