Дочка скандальної російської балерини Анастасії Волочкової Аріадна бере приклад із зоряної мами, і публікує в соцмережах відеозаписи своїх танців.

Останнє таке відео вирішила опублікувати на своїй сторінці в Instagram Волочкова-старша.

Російська балерина написала під роликом "Доча жжот".

Аріадна займається танцями вже давно, звичайно ж, не буз підтримки скандальної мами. Дівчинка не вперше радує своїх дописників подібними відео, на яких демонструє пластичність і вміння рухатися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Підписники Анастасії Волочкової розділилися на два табори. Деякі користувачі переконані, що танці 12-річної Аріадни занадто банальні й вульгарні для її віку. На думку інших - у вуличних танцях немає нічого вульгарного. Багато фанатів балерини хвалили її доньку за пластичність.

Після бурхливого обговорення балерина закрила коментарі до посту з виступом дочки.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка обожнює публікувати в соцмережах безглузді фото в дивних позах, знову розлютила фанатів незрозумілим знімком.

На перший погляд знімок, як знімок. Деякі користувачі навіть відзначили, що від нього віє темплом і затишком. Волочкова лежить на софі, що стоїть на терасі, укрита бузковим пледом.

Поза, яку зайняла балерина, викликала чимало питань - Волочкова лежить украй дивно і неприродно. Багато передплатники відзначили той факт, що зірка аж надто багато відпочиває - третій місяць поспіль.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила більше не пускати негатив у своє життя і закрила коментарі. Так, артистка, заявивши, що у неї грандіозні завдання, показала дещо новеньке, але не менш дивна, ніж шпагат.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що шикарну коштовність балерині ще влітку подарував коханий. Тепер він оновив кільце, прикрасивши його більш великими каменями. Анастасія Волочкова сприймає подарунки як своєрідне «винагорода» за роки, віддані балету.