Відома українська співачка Тіна Кароль дуже активно веде свою сторінку Instagram і часто показує фанатам кадри з життя. Так, нещодавно знаменитість поділилася чорно-білими знімками на своїй сторінці в соцмережі Instagram, на яких позує в ніжному мереживному бюстьє з глибоким декольте.

"Повітря" і "Ніжність", – підписала Тіна Кароль свої нові фотографії в соціальній мережі.

У свою чергу прихильники не шкодували компліментів у бік співачки. Фанати відзначили, що зачаровані красою Тіни.

"Хіба це законно бути такою ідеальною", "Чаруете своєю красою і глибиною душі. Ніжність найкрасивіша", "Як по мені, це ніжність з нотками грайливості", "Цей погляд, я потонула в ньому", - захоплювалися коментатори під фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тим часом Тіна Кароль виступила з дуже ніжною композицією, а її підтанцьовкою стала маленька дівчинка в тілесному боді. Фолловери тут же побачили сліди плагіату: роками раніше це була фішка популярної австралійської співачки Sia.

"Ніжності вам у Стрічку! I’m sending tenderness to your feed! #материнськалюбов", - зворушливо підписала відео Кароль.

Фанати помітили недобре: "Все круто, у Вас чудовий голос, але часто в постановках номерів то Beyonce lemonade видно, то sia зараз, звісно, моя думка суб'єктивна, але співачці вашого рівня це йде не на користь.", "Плагіат звичайно жорсткий", "Круто заспівала! Але та дівчина там взагалі не в тему! Вона тільки заважала і бісила", "Злегка здерли. Але ми зробимо вигляд, що не помітили, у нас же прийнято вважати глядача дурнем.", "Це ти за Sia повторюєш?)) весело", "Що за закос під Sia?)".

Нагадаємо, що шанувальники української співачки Тіни Кароль заговорили про її можливу вагітність.

Як повідомляв портал Знай.uа, великий концерт гурту "СКАЙ" та співачки Тіни Кароль в Дніпрі зібрав близько 20 тисяч глядачів.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вперше за довгі роки знялася в бікіні. Шанувальники в захваті від фотографій.