Відомий актор Антоніо Бандерас дивно аплодував на церемонії вручення премії "Еммі-2018", чим викликав здивування і сміх в мережі. Незграбні оплески артиста стали одним з ключових курйозних моментів церемонії.

У понеділок, 17 вересня пройшла Церемонія вручення найпрестижнішої телевізійної премії "Еммі-2018". На червоній доріжці премії зібралося безліч голлівудських зірок.

Церемонія здивувала не тільки розкішними вбраннями, але і кумедними моментами. Так, розсмішив своїми дивними рухами рук під час того, як аплодував Антоніо Бандерас. Глядачі помітили, що актор аплодує трьома пальцями однієї руки.

Користувачі інтернету порівняли своєрідні оплески Бандераса з технічними ударами з фламенко. Крім того, фанати не могли не згадати аналогічний курйозний випадок.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На церемонії вручення премії "Оскар-2017" голлівудська актриса Ніколь Кідман розсмішила глядачів своїми ударами Грінча", як і Бандерас на цьогорічній церемонії "Еммі".

У понеділок, 17 вересня, в Лос-Анджелесі відбулася 70-а церемонія вручення нагород "Еммі" за кращі телероботи минулого телесезону. Головна премія 2018 році дісталася "Ігрі престолів" за "Кращий драматичний серіал".

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Один з кращих серіалів HBO в боротьбі за статуетку випередив минулорічного переможця, "Розповідь служниці", а також "Корону", "Світ дикого заходу" "Такі дивні справи" і "Американці".

Нагадаємо, Гра престолів розчавила всіх конкурентів під час нагородження "Еммі". Мартін вийшов на сцену разом з акторським складом і знімальною командою.

Як повідомляв "Знай. ua", "Гра престолів" тріумфально обійшла всіх на "Еммі".

"Знай. ua" писав, що дочка Бандераса і Гріффіт виросла справжньою красунею. Вона взяла від батьків все найкраще.