Відомий іспанський актор Антоніо Бандерас вирішив надолужити згаяне і став студентом британського коледжу, що спеціалізується на моді і дизайні.

Антоніо ніколи не приховував, що мода завжди була його великою пристрастю - як і кінематограф. Побудувавши успішну кар'єру в Голлівуді, він вирішив освоїти нову професію. "Central Saint Martins - це кращий заклад для тих, хто вирішив спробувати свої сили в модній індустрії. Повернувшись в навчальні аудиторії, я відчув себе недосвідченим молодиком, але це приголомшливе відчуття. Я не маю наміру залишати акторську кар'єру, мені просто дуже хочеться спробувати щось нове ", - зізнається кінозірка.

Читайте також: Емма Уотсон, Деніел Редкліфф - дорослі актори "Гаррі Поттера" (фото)

Про свої перші досягнення 55-річний Антоніо Бандерас розповідає на своїх сторінках у соціальних мережах:

"Починається другий тиждень навчання в Сentral Saint Martins. Насичено, хвилююче, серйозно і весело одночасно".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До слова, це буде перша вища освіта у Антоніо Бандераса, який досі не має диплома.

Нагадаємо, нещодавно Антоніо Бандерас передав привіт українцям в одному з випусків програми "Світське життя".