Багато фанатів Ані Лорак з увагою спостерігають за її кар'єрою, а також подробицями особистого життя.

Нова звістка про співачку викликала чимало хвилювання у її шанувальників.

співачка

Днями співачка порадувала фанатів новим фото, яке вона виклала в інстаграм.

До фото вона додала анонс нової пісні, але не дивлячись на радісну звістку читачі і шанувальники відразу відзначили, що у співачки на фото дуже сумні очі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як можна побачити на знімку, Ані Лорак позує на фото в красивій сукні, що підкреслює ідеальну фігуру співачки.

Під публікацією Лорак написала всього одне слово "Скоро", що дало фанатам надію на те, що вже найближчим часом можна буде очікувати новий хіт співачки.

Ані Лорак

Також багато читачів написали, що вони дуже скучили за Лорак в Україні.

Під фото вони додали:

"Яка ви гарна! Найкраща співачка! Як Україна скучила за вами !! Каролінка, удачі на концертах і гарного настрою! »,« Після інформації про походеньки чоловіка у неї в очах я особисто не бачу того вогню що був раніше. Сумні очі! Як би її зовнішність не була ідеальна. Душу не сховаєш! В очах все видно.".

А що ви думаєте про фото співачки та її стан після труднощів в особистому житті?

До слова, нещодавно популярна співачка Ані Лорак шокувала підписників новим знімком, який відразу ж викликав масу запитань.

Ані Лорак

Фанати співачки вирішили, що Лорак наносить "важкий" макіяж, який її старить. Крім того, шанувальникам не сподобалась сукня і взуття співачки.

Фанати співачки відразу ж вирішили висловити свою думку з приводу нового образу.

Ані Лорак

Вони додали:

"Жахлива сукня, жахливе взуття, ви ж така витончена, у вас така гарна фігура, такі образи її тільки псують", "На трансвестита вона скидається! Ботокс- нічим - не замаскуєш!", "Блін. Що за образ ненормальний?"," Тіні жах, думала вона заплакана "," Кароліна, у вас що, костюмер Кіркорова? Це ж пафосно, але не красиво, старить, не йде зовсім! "," Жахливе вбрання і копита","Жахлива сукня, моторошна взуття!"

Ані Лорак

Але, як відомо, мода і смак поняття дуже суперечливі. Так що висновки залишаються тільки за вами.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини. Так, на цей раз артистка обійшлася мінімальною кількістю макіяжу, проте недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але й примітили ознаки алкоголізму.

Як повідомляв Znaj.ua, відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, заявила, що українська столиця залишається для неї "рідною", навіть незважаючи на тривале перебування в Російській Федерації.

Також Znaj.ua писав про те, що у понеділок, 17 вересня, стало відомо, що 37-річна російська співачка, актриса і телеведуча Юлія Началова через серйозну хворобу стрімко втрачає волосся.