Елізабет Олсен, добре відома за роллю Червоної відьми у франшизі Marvel відвідала шоу коміка Конана О'Брайена, де розповіла про те, як їй жилася в Росії. Вона також постралася навчити коміка парочці російських матів.

У 2009 році актриса провела в Росії один семестр під час навчання в університеті. Вона поділилася тим, що в той час горілка була для неї відповіддю на всі питання.

"Вони реально вірять, що горілка позбавляє від хвороб", — розповів вона.

Олсен зазначила, що коли у неї почалися проблеми зі шлунком, її умовили випити чарку горілки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я не пам'ятаю, допомогло мені це чи ні", — додала вона.

Також на питання про те, чи Олсен розмовляє російською, вона відповіла, що "трохи" і вилаялася так, що у всіх, хто знайомий з російським матом, просто зів'яли вуха.

(відео містить нецензурну лексику)

Раніше повідомлялося, що нещодавно в Мережу потрапив перший офіційний тизер майбутнього фільму "Капітан Марвел". Опублікувала тизер компанія Marvel, яка займалася зйомками даної кінострічки.

Стало відомо, що дія буде проходити в 90-ті роки минулого століття, а на екрані будуть не тільки нові герої, а й уже знайомі публіци, в числі яких Корат Переслідувач і Ронан Обвинувач з "Вартових Галактики", а також молодий Нік Ф'юрі, якого зіграє Семуель Л. Джексон.

Сюжет кінокартини повинен планомірно перетікати в наступних "Месників", де Капітан Марвел повинен спільно з іншими супергероями вступити в останню сутичку з Таносом після приголомшливої поразки Месників у фіналі "Війни нескінченності".

Нагадаємо, Disney оголосила про заморожування розробки "Вартових Галактики 3", а працівників знімального майданчика розпустили.

Як повідомляв Знай.ua, Роберт Дауні-молодший приступив до роботи над новим фільмом "Шерлок Холмс 3".

Також Знай.ua писав, рейтинг Forbes найбільш високооплачуваних актрис світу 2018 року очолила Скарлетт Йоханссон.