17-го вересня у Лос-Анджелесі відбулася 70-а, ювілейна церемонія вручення прайм-таймових премій "Еммі".

Серіал "Дивна місіс Мейзел" отримала найбільшу кількість нагород у цьому році.

Видання LA Times визначило найяскравіший наряд на червоній доріжці. Актриса Тіффані Хеддиш справила справжній фурор ексклюзивною сукнею від Prabal Gurung, виконаною спеціально для неї в кольорах прапора Еритреї.

Найзворушливішим моментом церемонії стало зізнання зі сцени 57-річного режисера Глена Вейсса, який отримав статуетку за "Кращу спеціальну розважальну музичну або комедійну програму". Він зробив пропозицію своїй коханій Джені Свендсен прямо під час отримання нагороди. Під оплески публіки Джен, яка не змогла стримати сліз, сказала "так".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фентезі-сага "Гра престолів" була визнана "Кращим драматичним серіалом".

Клер Фой ("Корона") стала "Кращою актрисою драматичного серіалу". Серед чоловіків цю нагороду завоював Метью Ріс ("Американці").

Нагороди за краще виконання ролей другого плану в драматичних серіалах отримали Пітер Дінклейдж (за роль Тіріона Ланністеров в "Грі престолів") і Тенді Ньютон ("Світ Дикого Заходу").

Рейчел Броснахен з "Дивовижної місіс Мейзел" в цьому році завоювала статуетку "Кращої актриси комедійного серіалу", а "Кращим актором комедійного серіалу" — Хейдер ("Баррі").

Нагадаємо, популярна нині актриса Емілія Кларк, яка вісім років грала роль Матері драконів, Дейнеріс Таргарієн в серіалі "Гра престолів", дуже розчулилася, коли журналісти запитали про фіналі проекту.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Лос-Анджелесі пройшла ювілейна 70-а церемонія вручення премій Еммі. Вся увага глядачів була прикута до тріумфаторів вечора і кращих нарядів селебріті, але лише до того моменту, поки на сцені не з'явився режисер Гленн Вайсс.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий актор Антоніо Бандерас дивно аплодував на церемонії вручення премії "Еммі-2018", чим викликав здивування і сміх в мережі. Незграбні оплески артиста стали одним з ключових курйозних моментів церемонії.