Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже жіночний образ в тілесній водолазці та спідниці-олівці. Думки фанатів розділилися. Одні вважають, що артистка виглядає, як справжня бізнес-вумен, інші ж помітили, що Анна сильно втягнула живіт.

"101 справу на сьогодні завершено, залишилося ще 99.
Режим #АннаВладимировна включає в себе граціозне ходіння на підборах по складах тканин, нескінченні зустрічі в кав'ярнях і улюблений офіс, який був обділений моєю увагою через щільний гастрольний графік.
На порядку денному створення колекції своїх класичних суконь для офісу і вечора ( я читаю ваші бажання 😘) і збори, вони ж мозковий штурм, він же чітке планування нашого медіа монстра ☺️
Все , я повернулася в режим . Я сумувала!," -поділилася емоціями Седокова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Красуня 😻💖💖💖", "Wonder woman, і ні як інакше 🤗", "Нічого собі яка ділова 🔥", "Ось це образ👏👏👏дуже круто🍂🍁🍂", "Погладшала", "Задихнутися не боїться!!! Так вся втягнулася 🤣🤣🤣 бізнес леді!!!!???????🤔🤔🤔🤔🤔🤣🤣🤣", "Господи! Ви в одязі?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.