Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новий знімок з прем'єри російського фільму "Кислота", продюсерами якого стали Алла Пугачова і Нателла Крапівіна. Режисером виступив 26-річний актор Олександр Горчилін, картина стала його першим режисерським дебютом.

"Прем'єра фільму Кислота !! Режисер -Олександр Горчилин @sasha_gorch , продюсер -Нателла Крапівіна @natellakrapivina і Алла Борисівна @alla_orfey ❤️❤️ #ЯнаКислоте.", - прорекламувала Лобода. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Як же вам личить строгий стиль😍 Прото божественно♥️♥️♥️", "дуууже чекаю 4 жовтня , щоб подивитися цей фільм ❤️", "Як же ви всі чудово виглядаєте)😃", "Пугачова тепер і продюсує?😱", "дві легенди на одному фото ))👌🔥", "Ось це склад, кислота то🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.