Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, показала фото своєї старшої доньки. Віддані шанувальники артистки помітили, що дівчина вельми рідко публікує в мережі фотографії зі своїми діточками.

Крім того, фанати співачки зацікавилися, де батько дівчинки. Ніжне фото Світлана Лобода опублікувала в Instagram.

"Любов", - підписала фото Світла.

Звісно, багатьом шанувальником стало цікаво, де зараз перебуває батько дитини і що з ним.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в країні-агресорі Росії, опублікувала новий знімок на своїй сторінці в Instagram. Так Лобода, яка стала мамою вдруге, розповіла, чому останнім часом так рідко публікує нові фотографії.

Як повідомляє артистка, у неї зараз дуже мало часу, так як вона знаходиться в турі, і весь свій час проводить на сцені. Лобода також повідомила, що попереду у неї ще великий тур по Німеччині та Америці.

"Ви часто запитуєте, чому на моїй сторінці зараз так мало фотографій... котики, я нічого не встигаю. ми постійно кудись летимо, їдемо, доповзаємо. Ми закінчуємо тур, залишилися лічені міста ... жовтень - місяць глобальної підготовки до нового шоу, нових пісень, нового життя!", - повідомила Лобода.

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в країні-агресорі Росії, вже не перший раз демонструє своїм шанувальникам несценічні образи.

Так раніше у своєму Instagram співачка вже демонструвала своїм шанувальникам, як виглядає без макіяжу у звичайному житті, але на цей раз Лобода показала, який одяг вона вибирає для перельоту.

На новому знімку у своєму акаунті Світлана позує в простих блакитних джинсах і білій базової футболку, поверх якої зірка одягла бомбер з цікавим принтом. Свій образ співачка доповнила бейсболкою і поясний сумкою.

Нагадаємо, Лобода вивалила тисячі євро і все одно зганьбилася.

Як повідомляв Знай.uа дикий образ Лободи у "шторі" зламав мозок фанатів.

Знай.uа писав, Лобода впала обличчям в бруд на "Новій хвилі".