Українська співачка Світлана Лобода оскандалилась черговою епатажною витівкою на святі у Алли Пугачової.

Світлана Лобода

Урочистості були влаштовані на честь Дня народження дітей Пугачової і Галкіна – Лізи та Гаррі, які відзначили перший ювілей - двійнятам виповнилося 5 років. Лобода була запрошена на вечірку разом з дочкою Євою.

Поки Єва гралася з аніматронним тиранозавром, Лобода встигла побувати у палких обіймах Миколи Баскова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"З днем ​​народження, Гаррі і Ліза. Ми були щасливі розділити з вами цей вечір. Єва спить без задніх ніг. Перед сном сказала: "Мама, це кайфове свято!". Солодкі діти, нехай небо вас зберігає. Дякую за подаровані емоції ", – підписала Лобода фото з вечірки.

Окрім того, вона виклала відео, де відверто обіймається з Миколою Басковим. Ці кадри співачка назвала коротко: "Котики".

“Хоча б дітей посоромилися”, “Лобода в своєму стилі. Та й Коля теж”, “Куди Алла з Максимом дивляться, невже для них це норма”, – обурилися користувачі.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість оголила груди і розповіла про свій концертний тур по Німеччині. Фанати ж припустили, що артистка заспіває дуетом з можливим батьком її другої дитини Тільди - Тіллем Ліндерманном.

"Німеччина, ти чекаєш мене?😌Скоро тур 😍 #germany🇩🇪 #tour", - поцікавилася у шанувальників Лобода. Фолловери ж прийнялись коментувати побачене: "Дуету з Тіллем чекати?)", "Тепер не тільки Німеччина ))) Тіле, я їду 😋", "А рамштайн буде? 🔥🔥", "...жах..квитки вже як 3 міс всі розпродані😭🤤", "А чому торс сфоткан не повністю?", "Тілль чекає", "Rammstein Буде ...???", "Така стрьомна,фуу!Опудало(😡".


Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода показала фото своєї старшої доньки.

Віддані шанувальники артистки помітили, що дівчина вельми рідко публікує в мережі фотографії зі своїми діточками.

Крім того, фанати співачки зацікавилися, де батько дівчинки. Ніжне фото Світлана Лобода опублікувала в Instagram.


Також Знай.ua писав, що українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в країні-агресора Росії, опублікувала новий знімок на своїй сторінці в Instagram.