Зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зробила пам'ятне татуювання на честь улюбленого серіалу. Фотографію актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram, чим викликала бурю коментарів і захоплених відгуків.

На зап'ясті правої руки актриса попросила зобразити маленьких дракончиків. В реалізації цього задуму їй допоміг лос-анджелеський тату-майстер Dr. Woo. Татуювання вийшло непомітне, але дуже зворушливе і кумедне. Сама ж Емілія Кларк, подякувавши майстру, сказала, що тепер "мати драконів" ніколи не забуде про своїх малюків.

Чи буде продовження у вигляді татуювання на передпліччі або інших частинах тіла зірки не повідомляється. Поки що тільки цей малюнок буде прикрашати тіло Емілії і нагадувати про улюблену роботу.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відео зі зйомок восьмого сезону "Гри Престолів".

Фото татуювання в соцмережах набрало майже два мільйони лайків. Фанати просльозившись, залишили багато позитивних коментарів.

Эмілія, як завжди мила. Їй дуже йде нове тату, нехай носить його з радістю! А ми будемо з нетерпінням чекати нових робіт улюбленої акторки. Талант, якої безумовно не варто піддавати сумніву. "Гра престолів" давно вже є улюбленим серіалів багатьох українців. Всі з нетерпінням чекають восьмого сезону. Буде замасковано нове тату або якось впишеться в сюжет серіалу ми дізнаємося пізніше.

"Знай.иа" по темі: Емілія Кларк в прозорій сукні затьмарила всіх на Emmy-2018. Кларк вибрала для церемонії сукні від Christian Dior.

ТакожЗнай.иа" раніше писав таємниці краси Емілія Кларк: як бути Матір'ю Драконів і самою гарячою жінкою планети. Знаменита актриса, яка відома всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї краси, і як виявилося — це не косметика.

"Знай.иа" терміново повідомив: нова "Гра престолів" залишиться без улюблених героїв. Не так давно стало відомо, що зйомки довгоочікуваного першого пріквела популярного серіалу "Гра престолів" почнуться вже в жовтні.