72-річна американська співачка Шер зізналася, що колись у неї був роман з голлівудським актором Томом Крузом, який молодший за неї на 16 років.

Про це легендарна голлівудська діва розповіла в інтерв'ю Daily Mail. Шер зізналася, що їхній роман з Крузом nривав недовго, але після нього вони залишилися друзями.

За словами співачки, вони з Томом Крузом познайомилися в 1985 році на весіллі Мадонни і Шона Пенна в Малібу. Акторові тоді було 23 роки, а Шер - 39.

Пізніше вони зустрілися на прийомі в Білому домі, який був присвячений дислексії. Як виявилося, Шер, і Том Круз страждають одним захворюванням - частковим порушенням здатності до оволодіння читанням і письмом. На ґрунті спільної хвороби вони і зійшлись.

"Білий дім запросив групу людей з дислексією, щоб поговорити на тему останніх досліджень. З'ясувалося, що дислексія є і у мене, і у Тома. Через деякий час ми почали зустрічатися. Саме тоді незрозуміла зв'язок виник між нами", - зізналася Шер, згадуючи про теплі стосунки з Томом Крузом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шер також підкреслила, що не поділяє прихильність Круза до саєнтології - релігійно-філософського вчення, згідно з яким людина є духовною істотою, що живе не одне життя.

Зазначимо, що Шер, і Том Круз схожі не лише своїм захворюванням. Вони обоє були одружені двічі: Шер була замужем за музикантами Сонні Боно і Греггом Оллманом, а актор був одружений на Ніколь Кідман і Кеті Холмс.

Нагадаємо, легендарна Шер зробила заяву про те, що збирається піти зі сцени.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голлівудкая діва Шер розкрила секрети вічної молодості.

Також "Знай.ua" писав, Шер заявила, що не збирається приїжджати в Росію, доки тут не почнуть поважати представників ЛГБТ.