Напевно, ви знаєте про те, що дуже багато світових зірок свідомо відмовляються приїжджати з концертами чи виступами в Росію. І на це є свої причини.

Дженіффер Лоуренс

Дженіффер Лоуренс

На зйомки фільму "Червоний горобець" актриса погодилася неохоче.

Мені не хотілося б мати хоч щось спільне з цією країною

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кеті Перрі

Кеті Перрі

Під час публічних інтерв'ю зірка не не раз говорила, що ніколи не приїде в Росію.

Том Йорк

Том Йорк

На превеликий жаль мільйонів фанатів, співак не збирається в Росію, пояснюючи це тим, що зараз країна, як ніколи тоталітарна.

Шер

Шер

Шер неодноразово виступала з публічним захистом прав ЛГБТ + спільноти. Шер не збирається приїжджати в Росію, доки тут не почнуть поважати представників всіх сексуальностей.

Том Вейтс

Том Вейтс

Своє небажання приїжджати в Росію співак пояснює тим, що він не хоче відвідувати країни колишнього Радянського Союзу.

Марк Руффало

Марк Руффало

Актор поділяє позиції Клінтон щодо Росії, що пояснює його позицію.

Джим Керрі

Джим Керрі

Небажання приїзду з боку актора пов'язано з його симпатіями до США.

Що ж, будемо сподіватися, що з часом Росія перегляне свою політику і буде більш толерантною до всіх людей.

А ось в самій Росії пристрасті киплять!

До слова, вже давно всім відомо, що популярна українська співачка Ані Лорак і російський співак Філіп Кіркоров кращі друзі. Зірки не приховують любові один до одного, регулярно з'являються на публіці разом і присвячують зворушливі пости в особистих мікроблогах. Цього разу Лорак і Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.

Відповідний ролик вони опублікували на офіційних сторінках в Instagram.

Ані Лорак і Кіркоров

На відео зірки запалюють під пісню групи ABBA і насолоджуються моментом. Багато шанувальників відзначили, що, незважаючи на проблеми в сім'ї, Лорак виглядає чудово і тим самим дуже радує своїх фанатів, які щиро співпереживають співачці.

Нагадаємо, що Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, чим завоювала собі славу "запроданки", останнім часом часто наривається на критику. Майже кожен її пост у соцмережі викликає бурхливу негативну реакцію користувачів.

Ані Лорак і Кіркоров

Не став винятком і недавній повідомлення співачки в Instagram, в якому вона вирішила вразити шанувальників звісткою про присвячений собі фільм, вихід якого анонсувала Лорак. Любителька Росії розмістив фото, на якому вона сидить на балконі розкішного пентхауса і з розумним виглядом тримає в руках ноутбук.

"Зовсім скоро ви побачите документальний фільм про створення #ШОУДІВА. Прем’сходах показ буде вже у вересні!», – написала співачка під фото.

Нагадаємо, всесвітньо відомий дизайнер і співачка Вікторія Бекхем, яка нещодавно в паперовому пакеті святкувала ювілей свого бренду, в черговий раз шокувала шанувальників новим знімком.

Як повідомляв Znaj.ua, новий знімок скандальної української співачки, який вона виклала на своїй сторінці у соціальній мережі зірвав бурю критики від її прихильників.

Також Znaj.ua писав про те, що знаменита російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати шанувальників. На цей раз вона показала фоловерам не поздовжній шпагат, як зазвичай, а напівоголене фото.