Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати шанувальників. На цей раз вона показала фоловерам не поздовжній шпагат, як зазвичай, а напівоголене фото.

Волочкова не перестає вражати своїми публікаціями в Instagram. Жінка виклала фото, де вона зображена по пояс, а оголені груди замалювала.

"Те, що хотіла сказати, висловила ієрогліфами. Це неперекладна гра слів! Сідайте і відпочивайте! А я — поплавати!", - пише Волочкова.

За традицією, нове фото балерини Анастасії Волочкової викликає величезний інтерес у її підписників, які кожен раз все критичніше оцінюють поведінку і зовнішність зірки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Деякі віддані фанати захопилися природною формою грудей балерини. Однак інші користувачі не побачили нічого хорошого в цьому знімку.

Волочкову вже давно просять зупинитися, нагадують їй, що вона вже не дівчинка і пора згадати про рамках пристойності. На цей раз шанувальники нагадали епатажної балерині, що у неї росте донька, яка буде брати приклад з надмірно екстравагантної матері.

Однак, по всій видимості, Волочкову вже не зупинити. Жінка обожнює себе і власне тіло і готова про це говорити нескінченно. І, само собою, показувати свої знамениті шпагати на будь-якому кутку.

Нагадаємо, Волочкова зламалася посеред спортзалу. Анастасія Волочкова прийшла в спортзал на пуантах і вирішила сісти на шпагат.

Як повідомляв "Знай. ua", Волочкова обслуговуватиме клієнтів у всіх на очах. Анастасія Волочкова боїться забуття і пропонує навчити вас правильно розкидати ноги.

"Знай. ua" писав, що нова поза Волочкової змусила задуматися про экзорцисте. Скандальну балерину порівняли з ледачим персонажем зі знаменитого роману Івана Гончарова.