Нещодавно в Instagram-акаунті Світлани Лободи з'явилася публікація, в якій вона повідомила, що незабаром їй належить відправитися з концертним туром в Німеччину.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Фанати співачки відразу ж почали висувати припущення, що таким чином Лобода хоче непомітно для ЗМІ показати свою дочку Тильду Тілю Ліндеманну, солісту гурту Rammstein. Він, швидше за все, і є біологічним батьком дівчинки.

Спостережливі фанати додали, що на це вказує не лише ім'я другої дочки Світлани, але і те, що перед вагітністю вона проводила багато часу у компанії Тіля.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Лобода
Лобода

Однак цілком можливо і те, що дочка Лободи від Ліндеманна може виявитися для нього небажаної.

Днями стало відомо, що співак зі своїм гуртом збирається виступити в Росії. Згідно з офіційним анонсом, Тіль відвідає п'ять російських міст з 3 по 13 грудня.

І хоча Лобода не розкрила офіційну дату свого візиту до Німеччини, цю інформацію вона могла донести до коханого у особистій розмові.

Очевидно, дізнавшись про приїзд співачки з дитиною, яку він не хоче бачити, 55-річний співак міг організувати концерт у першій-ліпшій країні, уникаючи новоспечену сім'ю.


Нагадаємо, Тілль Ліндеманн - соліст культової німецької рок-групи Rammstein виступить у Києві зі своїм авторським проектом Линдеман.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що цей проект культовий рокер створив спільно зі шведським музикантом Петером Тегтгерном.

Крім того зазначається, що захід відбудеться в рамках книжково-музичного туру артиста по країнах Східної Європи, де він також представить оновлений збірник своїх віршів Messer.


Як повідомляв Знай.ua, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість оголила груди і розповіла про свій концертний тур по Німеччині. Фанати ж припустили, що артистка заспіває дуетом з можливим батьком її другої дитини Тільди - Тіллем Ліндерманном.


Також Знай.ua писав про те, що популярна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, показала фото своєї старшої доньки.