Примадонна Алла Пугачова навіть у такому поважному віці не перестає дивувати фанатів. Так нещодавно 69-річну співачку запідозрили в інтрижці з молодою людиною. Фанати побачили примадонну на фото в обнімку з юним блондином.

Тут же розгорівся скандал, що Алла Пугачова зраджує Максиму Галкіну з цим привабливим блондином.
Все почалося з того, що популярна співачка Світлана Лобода у своєму мікроблозі показала свіже фото з прем'єри фільму "Кислота", де була присутня і Пугачова.

На фото Примадонна стояла і за плечі обіймала молодого хлопця, через що співачку запідозрили у новому романі. Тепер фанати вважають, що Пугачова мстить Галкіну за те, що той нібито неодноразово зраджував.

Шанувальники підозрюють, що Алла вирішила відплатити Максиму за зради тією ж монетою і також завела роман на стороні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, юний блондин, який обіймає примадонну, ніхто інший як 26-річний актор і режисер Олександр Горчилін.

"Галкін в минулому! Йому вже 42, ось Пугачова і свіжу кров знайшла", "Пугачова так змінила, новий стиль, новий макіяж і мабуть нового коханця", "Може вона Галкіну мстить за зраду?", "А біс у ребро як говоритися, а де ж Галкін", - заявили користувачі Мережі.

Варто відзначити, що раніше Максиму Галкіну приписували роман з Юлією Барановською та Крістіною Орбакайте.

Останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо неординарної пари російського шоу-бізнесу. Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

Так, якщо раніше шлюб за розрахунком приписували молодшому на 27 років Галкіну, то тепер в мережі заговорили про те, що свою вигоду з цього союзу має саме примадонна. Шанувальники не вірять в любов і щасливий шлюб між Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Деякі стверджують, що співачка навмисно одружила на собі молодого артиста, щоб знову стати матір'ю.

Нагадаємо, через сім років спільного життя союз Галкіна і Пугачової лише зміцнився, а нещодавно фанати дізналися, що шоумен докладає величезні зусилля, щоб Примадонна відчувала себе щасливою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шанувальники творчості Алли Пугачової присвятили Примадонні відео Колір настрою чорний", в основу якого поклали відомий хіт колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Також "Знай.uа" писав, Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували перший ювілей своїх дітей - Лізи і Гаррі. Діткам зіркової пари виповнилося п'ять років, в честь цього було влаштовано гучне свято в ресторані на рубльовці.