Нещодавно скандальна російська зіркова пара Максим Галкін та Алла Пугачова відзначили перший ювілей двійнят Лізи та Гаррі. Інші знаменитості, які разом зі своїми нащадками були гостями на грандіозному святі в мереді поділились своїми враженнями.

Так, опальна українска співачка Світлана Лобода, яка активно заробляє в Росії, розповіла, як відреагувала її старша донька Єва на це дійство.

Ввечері відбувся великий свято в ресторані, який відвідали багато зірок з дітьми. Світлана Лобода розповіла в Instagram про враження своєї дочки Єви — дівчинка назвала захід "кайфовим" і швидко заснула після нього. Співачка також тепло привітала Гаррі і Єлизавету.

Також російський співак Сергій Лазарєв у своєму мікролозі в Instagram поділився відео з сином, танцює брейк-данс.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На вечірку з нагоди п'ятиріччя двійні також завітали й інші знамениитості зі своїми нащадками. Так, можна було побачити Олександра Ревву з сім'єю, Миколи Баскова, Жасмин з донькою та інших знаменитостей.

день народження зіркових дітей

Дивіться: Як діти Пугачової та Галкіна відсвяткували день народження

Додамо, що цьог року іменинникам Лізі та гаррі батьки вручили незвичайни подарунок, який шанувальники назвали надто дешевим та банальним. Дітям презентвали птахів (канарейок) та хом'яків. зазначається, що вони давно мріяли про домашніх улюбленців, але зіркова матуся довгий час була проти.

Нагадаємо, у мережі показали розкішні будні зіркових діточок Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у той час як маленька Ліза постійно "світиться" у мікроблозі Галкіна, син рідко потрапляє в об'єктив татової камери. Фанати одразу ж запідозрили недобре і вирішили докопатися до істини.

Також портал Знай.ua писав , що користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за тим, як розвивається справа Пугачової і Галкіна, пов'язана з сурогатним материнством, оскільки в мережі не вщухають чутки про те, що співачка насправді не може бути біологічною матір'ю своїх молодших дітей.