Знаменита співачка Софія Ротару, яку нещодавно терміново госпіталізовали прямо з концерту, як виявилося, перенесла невдалу пластичну операцію.

Про невідомі скандали та закулісне життя народної артистки розповіла колишній директор Ротару Ольга Коняхіна в телешое "Ти не повіриш!", пишть російські ЗМІ.

Ротару

За словами Коняхиной, співачка нібито кілька разів зверталась до послуг пластичного хірурга в одній ії елітних клінік Санкт-Петербурга. Причому, не всі операції, які зробила Ротару, були вдалими. Одного разу вона втратила багато крові, і наслідки хірургічного втручання могли бути незворотні:

"Ротару не робить операції кожні два роки, ну, може, років у п'ять-шість – одну. Одного разу, ще до нашого знайомства, знаю, в неї була невдала операція. Там щось пошкодили, і ніяк не могли зупинити кров. Але і наступного разу вона пішла до того ж лікаря і начебто все стало нормально. Ротару робила кругову підтяжку обличчя. Софія Михайлівна дуже чітко розуміє, що не можна переборщувати з цим. Зауважте, як у неї все правильно. У неї просто гарне обличчя і завжди приблизно в одному віці", - сказала екс-директор артистки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Додамо, що Ольга Коняхіна працювала директором Софії Ротару протягом десяти років. А в 2008 році співачка звинуватила її в шахрайстві та засудила до шести шести років тюремного ув'язнення. коняхіна провела за ґратами три роки та три місяці, після чого отримала свободу.

Нагадаємо, стала відома страшна причина зникнення Софії Ротару з поля зору преси.

Як раніше повідомляв Знай.ua, 17-річна онука Софії Ротару Соня Євдокименко показала довгі ноги у коротких шортиках, мережа збожеволіла.

Раніше портал Знай.ua писав, що знаменита співачка і народна артистка України Софія Ротару на гастролях у приміщенні цирку прописує в райдері сирі яйця, а також гримерки біля арени, незважаючи на незручності.