Українська співачка Софія Ротару нещодавно потрапила в лікарню з підозрою на інсульт.

Російські ЗМІ пишуть про те, що Ротару перестала з'являтися на публіці і шанувальники сильно стурбовані станом її здоров'я.

Через це ходять різні чутки, деякі навіть підозрюють, що у співачки може бути онкологія. Директор Софії Ротару, а також її родичі спростовують це.

Одна з колишніх співробітниць співачки розповіла, що, нібито, колись Ротару зробили пластичну операцію, проте не зовсім вдалу. Через помилку, допущену хірургом в процесі оперативного втручання, в організмі Ротару почалися ускладнення. В оточенні артистки цю інформацію ніяк не коментують. Разом з тим, користувачі соцмереж впевнені, що здоров'я Ротару похитнулося саме через пластичні операції.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Так, медицина зробила крок вперед, але лікарі все одно калічать людей. Я впевнена, що Софія Михайлівна робила операцію в дорогій клініці, але і там допустили помилку", "А все до того, що ці операції не можна робити ні в молодому, ні в зрілому віці! Зморшки все одно з'являться, можливо, організм співачки просто не витримав таких навантажень", "Сподіваюся, що Софія Михайлівна дійде до суду і виграє цю справу", — коментують здоров'я Софії Ротару в мережі.

Як би там не було, але останнім часом здоров'я Софії Михайлівни дійсно викликає побоювання.

Раніше повідомлялося, що ішемічна атака, яку нещодавно пережила українська співачка Софія Ротару, загрожує артистці інсультом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомий лікар-невролог Володимир Котов зазначив, що жінки у віці 70-80 років перебувають у групі ризику.

"Транзиторна ішемічна атака не викликає серйозного пошкодження головного мозку. Але цей стан може бути попередженням, в найближчі дні або місяці у людини може бути справжній інсульт", - сказав він.

Нагадаємо, директор Софії Ротару розповів про її пластичні операції.

Як повідомляв Знай.ua, після госпіталізації Ротару засвітилася в компанії молодого чоловіка.

Також Знай.ua писав, що Софія Ротару розповіла в інтерв'ю, що прописує в райдері сирі яйця, а також гримерку біля арени, незважаючи на незручностей.