На днях Ольга Бузова приїхала на концерт в суворе російське місто Челябінськ. За традицією співачка та її команда отримали безліч подарунків від шанувальників. Серед звичних презентів був один незвичайний, яким Бузова поспішила похвалитися в соціальній мережі.

Так, челябінський хокейний клуб «Трактор» подарував ведучій "Дому-2" фірмову футболку з її прізвищем і назвою спонсора команди – заводу "Конар". Співачка похвалилася подарунком у своєму аккаунті, подякувавши ХК «Трактор» за "любов і підтримку". Написом на футболці артистка спровокувала справжній армагеддон в мережі. Розгнівані фанати заявили, що відписуються від неї, адже вона вболіває не за російського бійця, а за ірландського.

Ольга Бузова

«Не думала, що Оля за Конора... начебто завжди говорила про Росію. Хабіб виграє цей бій, ось побачите, і тоді всім буде соромно за таке», «Вболіває за Конора?!», «Конор проти Хабіба – звичайно ж, я за Хабіба, а Оля, чомусь, вибрала не свого співвітчизника», - обурюються незадоволені користувачі.

Більш уважні фолловери роз'яснили ситуацію. Справа в тому, що багато юзерів, побачивши напис на футболці «Конар», відразу ж подумали, що мова йде про бійця Конора, однак вони не врахували один факт – у назві заводу після «н» йде літера «а», а в імені ірландського боксера після «н» стоїть «о».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ольга Бузова

«Причому тут бійці? Це зовсім про інше. Вона в Челябінську, і їй завод «КонАр» зробив подарунок. Навчіться правильно читати, що написано на толстовці, і що вона написала у коментарі», - пояснили фоловери. Один з фанатів запропонував Бузовій терміново виправити ситуацію: «Оля виклади пост, що ти не за Конора, а то тут реально війна пішла».

Ольга Бузова

Раніше повідомлялося, що Бузовій напророкували сумну долю. В реаліті-шоу "Заміж за Бузову" ведуча "Дому-2" та співачка Ольга Бузова показала свій справжній характер. Навіть віддані фанати не схвалюють її зарозумілої поведінки.

Нагадаємо, Бузова в сукні на голе тіло довела, що вона божевільна.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що п'яна Бузова влаштував дикий скандал в літаку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Бузова продала душу дияволу.