Відома українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру і живе в Росії, знову потрапила під ураган критики з боку своїх улюблених шанувальників.

Українська красуня в Instagram виклала фото на якому вона зображена в масивних золотих прикрасах та блискучому топіку.

Одразу ж після публікації фотографії, на адресу Лорак посипався град жорсткої критики. Фанати порівняли співачку з дівчиною легкої поведінки. І в черговий раз дорікнули Лорак у надмірній захопленості пластичними операціями.

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ось деякі коментарі дописників артистки: "Така стрьомна!", "Ці бридкі прикраси і одяг шиють, що схожа Ані на повію, реально! Дуже убого", "В образі нічного метелика! Химерні прикраси і топ. Щоб всі бачили на чому я будувала кар'єру". "А обличчя! Все не натуральне, силікон скрізь, жах!", "Що у неї з обличчям? Знову наколола, щоб виглядати молодше? З щоками явні проблеми. І кофта гидка".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лорак вирішила показати фанатам в Instagram новий образ і улюблену пору року. Виявляється, знаменитість обожнює осінь, тому що все осипано золотом. Далеко не всім шанувальникам припав до душі новий образ артистки.

Варто нагадати, що брат скандально відомої співачки Ані Лорак непогано влаштувався, заробляючи кругленькі суми на оборонному бюджеті України.

У розслідуванні журналістів програми "Гроші" кажуть, що інформація про держзакупівлі у сфері оборони максимально засекречена, тому і зовнішній контроль за коштами особливо не проводиться. Цією особливістю активно користуються всі, хто хоче нечесно заробити. Так власне і вчинив брат Ані Лорак Ігор Куєк, який очолює так звану "платформу розвитку інновацій", під виглядом якої топ-менеджери "Укроборонпрому" отримують з державної казни великі суми, виготовляючи прилади низької якості.

Нагадаємо, постарілу Ані Лорак фанати прийняли за качку.

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак у відвертій сукні викликала у фанатів жалість.

Знай.uа писав, Лорак перетворилася на живу мумію після зради чоловіка, фанати нажахані.