Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram знімок з недавньої фотосесії. Знаменитість позувала у відвертому блискучому боді, покритим чорними паєтками і білій пухнастій накидці. Шанувальники ж не зрозуміли, чому артистка намагається роздягнутися і примітили сліди фотошопу.

"Чекаю вас сьогодні! #шоудива #сочі", - почала кликати на концерт Лорак. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Ноги як у барбі,фотошопити навчися", "Скромність прикрашає людину.як шкода що не всі хочуть зрозуміти", "Ані, найміть стиліста!!! Просто жахливий несмак, до смішного!!!((😱🤪", "Ви мене розчарували цим фото😕.купальник для пляжу!Нащооо?", "Фотошоп рулить))))", "Ані, на "носі" 40 вже)))) давай вже одягнися☺", "Ось відфотошопила,неприродна і крива фігура від Фотошопа", "Якось голова окремо від тіла", "Срамота ! ! ! Одягнися,тут діти ! ! ! Коли тебе вже притягнуть за розбещення малоліток ! ! !".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.