Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Знаменитість часто виставляє на показ різні пікантні фото, адже вона - володарка пишних форм. Нещодавно артистка шокувала фанатів, показавши кадр в сітчастих колготах на голе тіло.

"Тихий затишний домашній недільний вечір 😋", - лаконічно підписала відверту фотографію Седокова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Не второпаю що у неї з пресом???? Якось накачен не зрозуміло", "і одягнена як по домашньому...))", "Не живіт, а спина!)", "До лісу задом, до мене передом повернись", "Куди світ котиться стоїть з голою піською! ганьба", "Схоже на курку в авосьці", "Треба ж якось піаритися. А то всі забувають її", "Жерсть. Дітям соромно будемо за таке. Не гідно матері трьох дітей.", "Як повія", "Зовсім по фазі зрушила , а чо , давай завтра так само тільки без нічого".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.