Мережа вразила зовсім неймовірна інформація. Кобзон був однією з жертв страшного ланцюжку. Все почалося зі смерті Шаїнського.

На зірок, які не прийшли попрощатися наживо із спільним другом обрушився "Вірус смерті". Тепер невірні друзі, які відмовилися віддати останню данину померлому, вмирають один за іншим.

У мережі з'явилася заява медіума на цю тему. Він стверджує, що друзів вражає «вірус смерті» і вони знаходяться в черзі. "Вірус" Кобзон підхопив на похоронах Хворостовського, коли достатньо зло і жорстко сказав, що знайомі відомого баритона дуже заздрили йому і злякалися прийти на прощання, а вважали за краще спостерігати церемонію по телевізору.

Смерть Кобзону у 80-річному віці передрікала провісниця Джуна задовго до нинішніх подій. Інші відзначають, що свого часу славетний співак невдало пожартував над Висоцьким, назвавши того забулдыгой. І хоч Кобзон цей факт всіляко заперечував, але близькі співака намагалися відмовчуватися від прямих запитань. Вік смерті Йосипа Кобона дивно збігся з роком смерті барда (Володимир Висоцький помер 25 липня 1980 р.). З цього був Кобзон на черзі у "вірусу смерті" чи ні, смерть у 80-річному віці була йому преднаписана згори.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після того, як Кобзон помер, всі чекали реакції від Алли Пугачової. Як відомо, відносини двох «старожилів», вітчизняної естради завжди були непростими, але якщо оцінювати в цілому, то Примадонна була великим подразником для Кобзона, як і він сам в останні роки був для неї якщо не ворогом, то ворогом.

Пізніше відносини між ними погіршали, але самі зірки не подавали виду, що не ладнають між собою. Правда розкрилася після публікації автобіографічної книги Кобзона "Як перед Богом", де Пугачову він називає не інакше як "дурною бабою і зарвавшейся зіркою".

Реакція Пугачової на смерть Кобзона відео:

Як би не складалися відносини між двома великими зірками, Алла Пугачова жива і здорова. "Вірус смерті" існує чи ні, їй він явно не загрожує.

Також читайте на "Знай.иа": насилу пересувався: стало відомо про страшну хворобу Леонтьєва.

"Знай.иа" писав про всіх водить за ніс: спливли наполеонівські схеми Петросяна.