Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала спільне селфі зі старшою дочкою Аліною з салону машини і розповіла, як правильно виховувати дітей, щоб вони виросли хорошими. Виявляється, артистка користується цитатами Оскара Уальда.

"Кращий спосіб зробити дітей хорошими — це зробити їх щасливими.
Оскар Уайльд", - підписала кадр Седокова. Фолловери вирішили, що губи Анни надто великикі: "вареники😚", "Тому я покажу всім свій великий рот і кінську жопу, головне щоб діти були щасливі", "Ніби на рот прийняла😂", "А причому тут це сумнівне фото", "Ну і губіщі... жах.....", "Цитата ніяк не в'яжеться з фотографією", "Навіщо так рот відкривати?Пішло!", "Робочий апарат👉😲".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.