Популярна українська виконавиця, солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", Анна Седокова порадувала шанувальників новою чуттєвої і зворушливою композицією "Шантарам". У новій пісні вона відкрила серце всьому світу і відверто розповіла про зраду свого чоловіка.

Про презентацію нової композиції Седокова повідомила у своєму Instagram-акаунті.

Як розповіла сама співачка, в основі "Шантарам" лежить її власна трагічна історія. Зірка переживала зраду коханого чоловіка. Варто відзначити, що пісню написала сама Анна.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ця пісня найкраща з написаних мною. Вона була народжена з миттєвого спалаху, приреченого спалити все до тла... Я пам'ятаю, як він пішов до мене і я більше не змогла рухатися. Я стояла в клубі повному людей, він цілував іншу, яку бачив вперше. Потім підійшов до мене і взяв за руку. І народилася пісня…"

Нагадаємо, відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила заступитися за Міс України 2018 Вероніку Дідусенко.

Варто відзначити, що новоспечена Міс втратила своєї корони після того, як з'ясувалося, що вона одружена і виховує 4-річного сина, що забороняють правила конкурсу. Так, артистка розповіла, що люди все ще живуть у далекому минулому.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", популярна українська співачка, солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Седокова продовжує епатувати публіку відвертими знімками, які часто межують з вульгарністю, так вийшло і цього разу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що нещодавно Седокова показала спільне селфі зі старшою дочкою Аліною з салону машини і розповіла, як правильно виховувати дітей, щоб вони виросли хорошими. Виявляється, артистка користується цитатами Оскара Уальда.