Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Зараз знаменитість більшість часу присвячує зйомкам українського повнометражного фільму "Профюсер", де грає головну роль. Так, артистка виклала спільний знімок з солісткою групи "Неангели" Славою Камінською, однак обличчя подружки трохи виїхало в бік.

"Подумали тут з @babaslavka ...... тихо, тихо... жарт. @producermovie", - пожартувала Астаф'єва. Слава Камінська теж посміялася: "щось у мене тут асиметрія обличчя 😂". Фолловери не змогли пройти повз: "Дівчата-крауні!!!!💗💗💗", "Який гарний Свисток 💋у Слави😍", "@babaslavka все відмінно!", "Їжте Салат))) губи не робіть у вас все відмінно 😉", "Красиві без налепленных вій і купи макіяжу", "Даша схожа на Дашу, а Слава вже не схожа на Славу...)", "Треба терміново губу докачати з іншого боку,переважило😂😂😂😂😗", "Слава У Вас губи і так прекрасні і без губної помади . Так що помада у вашому випадку це зайве )))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.