Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Маямі, щоб просувати свою пісню "Peligroso", яку виконує на іспанській мові. Так, артистка зробила спільне фото з домініканською ведучею і володаркою популярного ранкового шоу ¡Despierta América! Францискою Лачапель. Фанати ж помітили, що Настя сильно набрала у вазі, або ж просто забула відфотошопити знімок.

"Домініканська Республіка і Україна! дві гарячі дівчини", - скромно підписала кадр Каменських. Фолловери взялися коментувати побачене: "Настя знову поправилась ???", "Стара бабця, а веде себе ніби 18.... Може варто себе вести серйозніше?☝️😐🤨", "Товстенька)", "які потужні стегна в Каменських.Потужна баба.", "Нова мулька пішла😮заспівала іспанською та всі Сторі тільки про це, чекаємо на китайську", "Коли забула відфотошопити фото😊😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.