Вдова вбитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова, таємно вийшла заміж. Про це повідомляє одне з російських ЗМІ.

Як повідомляє видання, цього літа артистка вийшла заміж за Далхата Халаева. Після весілля чоловік отримав від співачки щедрий подарунок: квартиру в самому центрі Москви. Незабаром після цього чоловік продав квартиру, з чим Марія була вкрай незгодна. Вона подала на Халаева позов до суду, в якому стверджує, що не давала йому ніякого права розпоряджатися спільно нажитим майном.

Серед відповідачів, крім самого коханого Максакової, затесався і покупець квартири, Мурат Мержоєв. Що цікаво, останній значиться в базі судових приставів і не сплачує борги.

Раніше повідомлялося, що від колишнього депутата Державної Думи Росії Марії Максаковою, вдови Дениса Вороненкова, вимагають, щоб вона негайно виїхала за територію України.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відповідне звернення на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Ігор Громов. Він заявив, що українські патріоти дають їй на це всього 72 години:

"Хотів би звернутися сьогодні до Марії Максакової з ультиматумом від імені всіх патріотів України. Марія, ми знаємо, що ти - путінська консерва, що ти є, по суті, агент впливу країни-агресора в нашій країні - в Україні. Я звертаюся до тебе з таким ультиматумом - покинути територію України протягом найближчих 72 годин", - підкреслив журналіст.

За словами Громова, для життя Максакової основна загроза – співробітники російських спецслужб.

Нагадаємо, вдову вбитого в Києві екс-депутата РФ Дениса Вороненкова і Марію Максакову підозрюють у новому романі, а ім'я нового обранця ретельно приховує.

Як повідомляв Знай.ua, Марія Максакова інтерв'ю заявила, що у неї не залишилося сумнівів у причетності до замовлення вбивства її чоловіка Дениса Вороненкова її екс-цивільного чоловіка Володимира Тюріна.

Також Знай.ua писав, Марія Максакова, яка втекла з Росії в Україну, дала інтерв'ю російським журналістам українською мовою.