Фанати і хейтери екс-учасниці "Дом-2" в один голос називають тривожним симптомом те, що 36-річна Олена Водонаєва постійно говорить про статеві органи і секс.

Скандально відома російська телеведуча Олена Водонаєва опублікувала нове відео про відпочинок в США і нарвалась на гору жорсткої критики - модель знову засудили за вульгарність і розпусту.

"Деградація на лице", - пишуть користувачі, обурені тим, що зріла знаменитість може говорити лише про статеві зносини та інтимні органи.

"Жопку-то поролонову, що, забула пристебнути на фестивалі, як ти це робиш зазвичай для фотозйомок? Що за плоский, худий неапетитний зад на всіх відео з Burning Man?"," Зате вона бубочки на неодноразово перешиті і пошматовані операціями соски причепити не забула. Її Лох кілька разів на них камеру акцентував", - написали фоловери під відео.
Хейтери коментують відео цілком в дусі Водонаєвої , критикуючи сідниці і величезні штучні груди Водонаєвої, що встигла з роками досить обвиснути.

В той же час сама Водонаєва на критику своєї непристойної поведінки відповідає, що всі дописувачі "ханжі" і "зануди", а вона просто насолоджується життям.

Але глядачів обурила не лише вульгарність, але "отруйність" і злість Водонаєвої, через яку додивитися ролик змогли не всі.

Найбільше не сподобалось фоловерам те, що телеведуча насміхається над людьми в тілі. Так, наприклад, Водонаєва наводить камеру на повну дівчину і говорить чоловікові, смыючись: "Це твоя колишня!".

При тому, це не вперше російську "знаменитість" засуджують за приниження повних людей і висміювання їх.

Нагадаємо, Водонаєва, відома своїми оголеними фотографіями в Instagram знову шокувала фоловерів, кардинально змінивши колір волосся.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фанати розкритикували дикий образ Водонаєвої.

Також "Знай.ua" писав, скандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва різко відреагувала на критику з боку хейтерів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще