37-річний епатажний екс-учасник шоу "Дом-2" Гоген Солнцев, нарешті, показав фото своєї 63-річної дружини Катерини Терешкович після пластичної операції.

Катерина на фото виглядає прекрасно, чим розвіяла здогади про невдалу операцію. Навіщо 63-річна жінка зважилася на такий небезпечний процес? Звичайно ж заради любові. Її молодий чоловік змушує бути на рівні, хоч щосили і сурмить, що рішення Катюша прийняла сама.

Останні кілька тижнів в мережі ходили чутки про те, що жінка спотворила себе пластикою, так як про неї не було ніяких новин, і Гоген не показував дружину на фотографіях в соціальних мережах.

Нарешті вдалося роздобути фотографію Терешкович після операції. На фото можна побачити, що жінка стала виглядати молодше своїх років, а значить операція пройшла успішно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сам Гоген Солнцев з гордістю заявив: "Катя після операції так змінилася, що нарешті-таки повірила в саму себе! Ти моя кохана, справжня богиня сексу".

Незважаючи на масу критики на свою адресу, Гоген продовжує запевняти, що по-справжньому любить свою дружину, і вона є тією самою жінкою, яку він чекав усе життя. Також Солнцев регулярно підкреслює, що у них все прекрасно з статевим життям, і навіть натякав про те, що вони хотіли б народити дитину.

Любов любов'ю, а ось величезна різниця у віці - це проблема. Якщо зачати дитину, то як вона буде ставитися до своїх батьків? Тато - буде татом, а мама - буде бабусею? Сподіваємося, подружжя Солнцев-Терешкович заздалегідь обдумають такого роду складності і зможуть реально підійти до питання зачаття дитини. Кохання ще й не таке з людьми робила. Як говориться, любові всі віки покірні!

"Знай.ua" також писав про зірку: осторожно, може знудити: скандальний Гоген Солнцев показав 63-річну дружину після пластики.

"Знай.ua" повідомив раніше: немає живого місця: Гоген Солнцев понівечив дружину. Літня дружина епатажного Гогена Солнцева, 63-річна Катерина Терешкович, несподівано зникла з уваги на дуже довгий час.