Російська актриса Поліна Гренц прокинулася знаменитою після виходу на екрани серіалу "Фізрук". Вона грала повненьку школярку Сашу Мамаєву, за якою спостерігав брутальний фізрук у виконанні Дмитра Нагієва.

Закінчивши роботу над серіалом, Поліна почала стрімко худнути. У своєму Instagram Гренц постійно ділиться успіхами, показуючи результати наполегливих тренувань.

І ось, вчора вона опублікувала нове фото з тренування. Фанати були в шоці: "Ідеальні ноги!"; "Яка молодець! Всім би таку силу волі!".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

23-річна Поліна Герц показала своє струнке тіло, над яким завзято працювала в спортивному залі. Для ролі в серіалі їй довелося значно набрати у вазі, в результаті чого її раціон складався з кондитерських виробів і бекону. Однак тепер актриса вирішила взяти себе в руки і постала перед шанувальниками в оновленому вигляді.

Російський шоумен і телеведучий Дмитро Нагієв вирішив пожартувати на тему сексу і розповів про свої достоїнства в ліжку. Кумедний пост з'явився на його сторінці в Инстаграме.

"У ліжку я дійсно хороший. Не писаюсь, не займають багато місця, ковдру не тягну", - підкреслив Нагієв.

Крім того, телеведучий розмістив на своїй сторінці досить серйозний знімок, на якому він постав у світлій сорочці, в чорному костюмі, з книгою і чотками в руках. Користувачі прийшли в захват від його жартівливого посту і зізналися, що саме за чудове почуття гумору і обожнюють телеведучого.

При цьому шанувальники відзначають, що Нагієв один з небагатьох людей, які зберігають серйозний вираз обличчя в момент озвучування смішного жарту.

"Вміння посміятися над собою та брутальні зовнішні дані - це головна ваша гпринада", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Нагієв розповів про своїх головних талантів в ліжку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ведуча "Давай одружимося" нарешті окільцювала сина.

Також портал Знай.uа писав, що Фізрук збанкрутував заради будинку своєї мрії.