Літо завершилося менше місяця тому, проте Алекс Родрігес вже, схоже, сумує по теплу і жарким країнам.

Це літо він провів спільно зі своєю коханою Дженніфер Лопес. Нагадаємо, що пара відпочивала на острові Капрі: вони нерідко публікували знімки в свої профілі в Instagram, а також відеозаписи, на яких виглядали такими щасливими і закоханими.

І ось Алекс показав нові фотографії, які ще не були в соцмережах.

"Сумую за літом... А по чому в літі ви сумуєте найбільше?", - запитав він у своїх фоловерів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

А раніше Дженніфер Лопес розлютила фанатів своїм знімком. На фотографії знаменитість показує свої накачані біцепси.

Після того, як Лопес почала зустрічатися зі спортсменом Алексом Родрігесом, вона не забуває стежити за собою і регулярно займається спортом. 49-річна співачка і актриса регулярно публікує фото і відео, на яких виступає з мотивацією своїх фоловерів змінювати свою зовнішність в кращий бік.

Проте пізніше з'ясувалося, що все це - не більш, ніж робота редакторів. Доказом виявилася остання фотографія Дженніфер. Зірка написала, що відчуває себе супержінкою. Але фанати поспішили остудити її запал, вказавши на ряд неточностей: так, під рукою і в районі грудей була розмита шкіра.

До того ж, знаменитість схильна до конфузів і в реальному світі. Так, під час одного зі своїх концертів, вона розтягнулася на сцені. Занадто високі підбори виявилися не до місця для такого активного виступу. Зірка хотіла потиснути руку своїм шанувальникам, і втратила рівновагу. Піднявшись, вона посміхнулася і продовжила співати.

Нагадаємо, раніше в мережу потрапили гарячі фотографії Дженніфер Лопес.

Також Знай.UA повідомляв про те, що Лопес потрапила в топ знаменитостей, яких підвела нижня білизна, зі своїми штанцями, що утягують. Відзначається, що засвітила свою білизну зірка під час танцю на одному з американських ток-шоу, де її довге плаття задралося.

Крім цього Знай.UA стало відомо, які секрети краси Джей Ло.