Цікава новина прокотилося сторінками соцмереж. Конкурентки в боротьбі за любов Єгора Кріда несподівано стали найкращими подружками. Як таке можливо? Невже дівчата остаточно розчарувалися в чоловіках і вирішили хоча б потоваришувати, щоб участь у шоу не була марною.

Для всіх шанувальників шоу "Холостяк" з Єгором Кридом дивно було дізнатися, що колишні суперниці і головні претендентки на серце Кріда Вікторія Короткова і Дарина Клюкіна стали подругами. Адже на проекті вони недолюблювали один одного і постійно конкурували!

Но здається, суперництво в минулому: Даша і Віка разом полетіли в Париж, і, судячи з їх Stories, вони відмінно проводять там час! Сьогодні, наприклад, вони поділилися спільними фотографіями і мило підписали їх: "Friends" (Друзі).

Правда, в їх дружбу повірили не всі: Єгор Крід, приміром, виклав в Instagram відео з кадрами з "Холостяка" і записами, на яких Даша і Віка розповідають про те, що помирилися. І все б нічого, але на відео він наклав рядки з пісні "Хайпим" і супроводив запис смайликом з зів'ялою трояндою.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відео Клюкіна і Короткова подруги:

Ось так неоднозначно все прокоментував сам Єгор, можливо йому стало просто прикро, а можливо він знає трішки більше ніж ми з вами. У будь-якому випадку, дружба це чи ні, нехай дівчаткам пощастить і вони знайдуть свою справжню любов.

"Знай.ua" писав раніше по цій темі: Єгор Крід виклав у мережу щось гаряче, фанати не оцінили. Умови конкурсу: необхідно під пісню "Колір настрою чорний" зняти своє трешове відео та викласти його в instagram. Найкращі ролики потраплять на розкрутку до Єгора. Гарний приз, нічого не скажеш! Заради такого люди на багато що готові.

"Знай.ua" раніше згадував: "крід краще": в мережі познущалися над дружиною Тіматі. Поки фанати пари чекають фото з торжества, хейтеры в соцмережах поглумилися з чуток про вагітність Анастасії Решетової і її батька-генерала, який "притиснув" Тіматі до стіни. У мережі вважають, що весілля "по зальоту" не варто чекати нічого хорошого, а Решетова буде недолугої матір'ю.