Популярна українська співачка Настя Каменських розбурхала шанувальників новим пікантним фото. Знімок зірка опублікувала у своєму Instagram.

Фото зроблено в одному з ресторанів Майямі, а в підписі до нього співачка дякує за гостинність.

На знімку Каменських сидить за столиком у ресторані. Для виходу вона вибрала облягаючу чорну сукню в смужку, яка не приховувала фігуру співачки.

І хоча фото зірка виклала зовсім недавно, воно вже зібрало безліч лайків та коментарів. При цьому думки шанувальників розділилися. Не всі оцінили образ співачки, зазначивши, що вона набрала кілька зайвих кілограмів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Шикарна", "Воу воу) шо за прикидончик, малиха?", "Ух яка красуня!", "Боже, як розтовстіла", "Яка красуня", "Чудово виглядаєш", пишуть в коментарях.

Як уже повідомлялося, Настя Каменських, яка останнім часом відкололася від Потапа і почала виступати під псевдонімом NK, стала гостею ранкового телешоу в Америці "Despierta Амегіса!"

Нагадаємо, Настя приїхала у Флориду щоб поширити свою творчість на американську аудиторію. Вона представила свою нову пісню "Peligroso" і дала інтерв'ю на іспанській мові.

Український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап), разом з Настею Каменських полетів в Майямі, продемонстрував шанувальникам дивне відео.

На кадрах музикант знімається з червоним обідком у вигляді ріжок чортика. Музичний виконавець рухає головою, щоб продемонструвати, як вони грають стразами на сонці.

У фоловерів відразу ж виникло безліч питань. Вони стали цікавитися, звідки Потап взяв цю милу дрібницю. А деякі помітили, що Потап і Настя зайнялися рольовими іграми.

Також ми раніше писали, що відома українська поп-співачка Настя Каменських, нещодавно анонсувала швидкий випуск свого нового треку. Розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя", про те, що влітку вона не тільки плідно попрацювала, але і чудово відпочила.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Каменських розповіла про свій чумачечій літній відпочинок.

Знай.uа повідомляв, що Каменських зізналася, що за час відпустки встигла відвідати сонячну Каліфорнію та Італію.